Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

Εσείς πόσα φρούτα καταναλώσατε σήμερα ;


 


Οι ειδικοί συνιστούν να καταναλώνετε καθημερινά 6 φρούτα! Πόσο εύκολο είναι όμως να εντάξετε στο καθημερινό σας διαιτολόγιο 6 φρούτα ; O fresh max έχει την απάντηση! Σε 5 μόλις λεπτά μπορείτε να ενισχύσετε τον οργανισμό με τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά  με τον πιο εύκολο, πρακτικό και νόστιμο τρόπο, ένα ποτήρι φρέσκου φυσικού χυμού!

Μερικοί ανησυχούν ότι αποχυμώνοντας τα φρούτα  χάνονται πολλά θρεπτικά συστατικά. Με τον fresh max δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας! Η νέα τεχνολογία στην αποχύμωση επιβάλλει την προστασία του φρούτου,των βιταμινών και όλως των θρεπτικών συστατικών του.Ο ειδικά σχεδιασμένος κοχλίας είναι από κεραμικό υλικό δεν το καθιστά απλά πιο ανθεκτικό στην πίεση αλλά το κεραμικό υλικό εμποδίζει την οξείδωση που προκαλούν στο χυμό οι λεπίδες από ατσάλι που έχουν οι συμβατικοί αποχυμωτές. Επίσης , επειδή λειτουργεί σε χαμηλή θερμοκρασία , προστατεύει τις εαυίσθητες βιταμίνες που καταστρέφονται από την θερμότητα. Ο fresh max υπόσχεται να σας δώσει το χυμό που αξίζει να έχετε στο ποτήρι σας!

 Τι καλύτερο λοιπόν από να ενισχύετε καθημερινά την άμυνα του οργανισμού σας με φρέσκα φρούτα! Στην Ελλάδα, υπάρχει μια τεράστια ποικιλία από φρούτα για να διαλέξετε. Ξεκινήστε με καρπούζι, φράουλες, ροδάκινα, βερίκοκα και πεπόνια. Στη συνέχεια θα βρείτε πεντανόστιμες συνταγές και δροσερούς συνδυασμούς φρούτων για έναν πραγματικά απολαυστικό χυμό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου